Παιδικό Club -  Caravia Beach Hotel Μαρμάρι, Κως
Junior Club

Το Caravia Beach Hotel αποτελεί το ιδανικό θέρετρο για οικογένειες με παιδιά. Χαλαρώστε γνωρίζοντας ότι τα παιδιά σας διασκεδάζουν! Με πολύ κέφι , και με την έμπειρη καθοδήγηση των Ανιματέρ, τα παιδιά σας θα περάσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. Η ειδική παιδική πισίνα, το Παιδικό Πάρκο με το πειρατικό καράβι και τα τρεχούμενα νερά του,  η εκπληκτική αμμουδιά μας και πολλές καθημερινές δραστηριότητες , είναι ότι πρέπει για τα παιδιά σας

Οι καταπράσινοι κήποι, με τις τρεις πισίνες και μια παραλία σε λευκή αμμουδιά , προσφέρουν ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσετε τις διακοπές σας παρέα με τα παιδιά σας

Χτίστε κάστρα στη λευκή αμμουδιά!
Στο Caravia Beach Hotel πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις! – είτε είναι μια βόλτα στη παραλία, το Παιδικό Club, οι πισίνες, ή οι κήποι: είναι αμέτρητες οι επιλογές!

Είναι επίσης ιδανικό μέρος για παππούδες για να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα εγγόνια τους.
Οι βραδινές παραστάσεις είναι κατάλληλες για κάθε μέλος της οικογένειας και ενθαρρύνετε η συμμετοχή του κοινού ανεξάρτητα ηλικίας.
Το Caravia Beach Hotel είναι πραγματικά ένα οικογενειακό θέρετρο και για αυτό δεν θα μπορούσαν να λείψουν και ειδικά παιδικά μενού. Η διατροφή των παιδιών σας είναι επιτακτική ανάγκη για εμάς, και έτσι, ειδικά σχεδιασμένα μενού διαθέτουν μια πλούσια επιλογή από πιάτα που προτιμάνε τα παιδιά, μαζί με πεντανόστιμα γλυκά που απλά θα λατρέψετε.

Share it