Κορυφαίες Παροχές στο 4αστέρων Caravia Beach Hotel - Μαρμάρι,Κως

Πρόσθετες Εγκαταστάσεις

Το τεσσάρων αστέρων Caravia Beach Hotel με πλούσιες παροχές είναι μια ιδανική επιλογή για την οργάνωση συνεδριάσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους, συναντήσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις, επιχειρηματικές συναντήσεις και οικοδομικές δραστηριότητες της ομάδας.

Το Caravia Beach Hotel απεχει μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κω και το λιμάνι, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο.
Οι κορυφαίες εγκαταστάσεις του μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης και τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν, καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.
μείον.

Αξέχαστες Εκδηλώσεις!
Το Caravia Beach Hotel μπορεί να εκπληρώσει την επιθυμία τω των πελατών της για αξέχαστες εκδηλώσεις, με εστιατόριο Ιπποκράτης που σερβίρει μοναδικά πιάτα και τις ανάγκες ψυχαγωγίας σε ένα μοναδικό περιβάλλον ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και μια λευκή αμμουδιά.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο, [450 m2 ] Συνεδριακό Κέντρο Σ Φανουράκης χωρητικότητας περίπου 350 ατόμων, προσφέρει ένα ευέλικτο και σύγχρονο χώρο για την εκδήλωσή σας, φιλοξενώντας ταυτόχρονα και τους εκπροσώπους σας στο ξενοδοχείο, ενώ συμμετέχουν σε επαγγελματικό συνέδριο ή μια κοινωνική εκδήλωση.

Share it